VIDEOGRAPHY is opgericht in 2004 voor een niche markt van klanten die op zoek waren naar kwaliteit bruiloft video's die een verschil maken.

VIDEOGRAPHY video's zijn gemaakt op basis van dezelfde principes die de film-en tv-producties gebruiken om kwaliteit films te maken. Als bedrijf geloven wij dat de kwaliteit belangrijker is dan kwantiteit. Daarom is een bieden wij een gepersonaliseerde service aan. Videografie zorgt ervoor dat uw speciale gelegenheid op film wordt vastgelegd. Wij wonen slechts 1 bruiloft per dag en maximum van 30 bruiloften per jaar. Dit stelt ons in staat video’s van de hoogste kwaliteit te leveren.

Sinds de geboorte van VIDEOGRAPHY in 2004, hebben we meer dan 100 bruiloft video's geproduceerd in België. Sinds kort hebben we zelfs naar Australië afgereisd om een kostbare bruiloft vast te leggen. Internationale videografie is aan het uitbreiden en internationale reizen kunnen worden georganiseerd.

VIDEOGRAPHY wordt beheerd door de Griekse filmmaker Andreas Athitakis. Sinds zijn prille jaren en als zoon van een fotograaf, ontwikkelde Andreas essentiële vaardigheden die hij vandaag nog steeds gebruikt. Zijn kennis van zijn vader gemengd met de ervaring van het werken als een radio-producent in 2 grote commerciële radiostations hebben ertoe geleid dat Andreas in het jaar 2000 naar Cardiff's Goleg Glan Hafren in het Verenigd Koninkrijk is gegaan om zijn passie te studeren. Hij muntte uit op TV en Video Productions en werd beloond met een diploma van "City and Guilds of London Art School".

Met een mooi verleden en bewijs van kennis en ervaring, werd Videografy onlangs lid van het "Institute of Videography". VIDEOGRAPHY werd het eerste lid van België dat een Master Membership kreeg.

VIDEOGRAPHY is gevestigd in Sint-Niklaas. Ons kantoor & showroom zijn gevestigd in het centrum met uitzicht op de Grote Markt, de grootste markt van België.

Ons adres is:

Hoveniershof 21

9180 Moerbeke-Waas

België

 

Tel: +32 (0)485/42.45.08

E-mail:

BTW: BE 863.148.164